Klimatizacija

Klimatizacija na novi način

Klimatizacija čini znatno više od običnog hlađenja zraka; ona nudi savršeni odnos temperature, svježeg zraka i vlažnosti, čak i pri pročišćavanju zraka, tako da tijekom cijele godine možete uživati u savršenom komforu.  Međutim, rastuće cijene energije i stalna briga o okoliš znače da klimatizacija također mora biti energetski učinkovita. Daikin sustavi klimatizacije s dizalicama topline nude kompletno rješenje u jednom za superioran rad i energetsku učinkovitost, kako bi se osigurala zaštita okoliša u kojemu živite.

Pametna energetska rješenja

Energetska učinkovitost klima uređaja zbog porasta cijene energije važnija je nego ikada do sad. Naši klimatizacijski uređaji s dizalicom topline energetski su pametni, s regulatorima za svaku prostoriju kojima je omogućeno tjedno planiranje, te senzorima za smanjivanje potrošnje energije kada nitko nije u kući.

Elegantni uređaji tihi poput šapta

Daikin je za svoje elegantne unutarnje jedinice osvojio više nagrada za dizajn. Nudimo široki opseg zidnih, podnih i jedinica za spuštene stropove koji su prikladni za svaki prostor. Jedinice su gotovo neprimjetne u svom radu i održavaju gotovo besprijekorne uvjete za život.

Savršeno za nove domove i projekte obnove

Široki asortiman Daikin klima uređaja s dizalicom topline savršen je za obnovu vašeg doma ili za projekte novogradnje. Bez obzira na starost vaše imovine, možete se osloniti da će klimatizacijsko rješenje Daikin dizalicom topline trajati godinama, osiguravajući pouzdan rad bez obzira na vremenske prilike.

 

Kako Vam možemo pomoći?

Optimizirajte uvjete u kojima živite:
Optimizirajte energetsku učinkovitost i razinu komfora u vašem domu pomoću raznovrsnih Daikin klimatizacijskih sustava s dizalicom topline.

Split i multi split jedinice

Za hlađenje jedne ili više prostorija Daikin split i multi-split sustavi također nude mogućnost ventilacije i regulacije vlažnosti

Split/Multisplit

icon_perfect heating and cooling comfort_21x21
  • Nagrađivane izvedbe
  • Tehnologije visoke učinkovitosti
  • Tihi rad poput šapta
  • Intuitivno upravljanje

Saznajte više