Petrokemijska industrija

Daikin nudi sustave po narudžbi za industrijsko pročišćavanje zraka i dovođenje sustava pod tlak u petrokemijskoj industriji. Za naftne rafinerije i proizvođače plastike, sintetike, gnojiva i površinskih aktivnih tvari precizni postupak upravljanja je od vitalnog značaja. Vrlo pouzdano i učinkovito pročišćavanje industrijskog zraka potrebno je radi upravljanja i uklanjanje onečišćujućih čestica koji nastaju petrokemijskim postupcima za proizvodnju. Daikin nudi prilagođene primijenjene sustave za regulaciju temperature i vlage, filtriranje i pročišćavanje zraka, kao i stvaranje zraka pod tlakom unutar petrokemijskih postrojenja.

Precizno upravljanje

Daikin rješenja za hlađenje i upravljanje unutarnjim okolišem osiguravaju visoku učinkovitost, radna svojstva i pouzdanost koji su od presudnog značaja u preciznom upravljanju plinovima za vrijeme odvijanja petrokemijskih proizvodnih postupaka.

Smanjeni utjecaj na okoliš

Bez obzira na vaše zahtjeve, možete se osloniti na Daikin ako trebate visoko pouzdane sustave za pročišćavanje industrijskog zraka. Energetska učinkovitost optimizira se upotrebom inverterskog upravljanja, besplatnog hlađenja i povrata topline kojim se smanjuje utjecaj ugljičnog dioksida na okoliš u petrokemijskom radu.

Široki asortiman

Rashladnici vode tvrtke Daikin predviđeni su za široki radni opseg i prikladni su za brojne različite aplikacije. Dostupne su brojne različite opcije i konfiguracije razine buke za izradu sustava koji je u potpunosti prilagođen vašim potrebama pročišćavanje industrijskog zraka.

 

Full solutions range

Daikin nudi najpotpuniji asortiman proizvoda na tržištu tako da možete naći rješenje sustava koje najbolje odgovara potrebama vaše zgrade. Vaš projektant Vam može savjetovati kombinaciju rješnja koja najbolje odgovara Vašim potrebama. Evo nekih mogućih rješenja:

Rashladnici vode

Nudi rješenje izrađena po mjeri za sve vrste proizvodnih pogona u petrokemijskoj industriji

icon_fresh air ventilation_21x21icon_hot water production_21x21icon_perfect heating and cooling comfort_21x21icon_intelligent control_21x21
  • Rashladnici nude točnu regulaciju temperature industrijskih procesa
  • Široki raspon opcija koje su prilagođene vašim zahtjevima
  • NAdmoćni stupanj iskorištenje energije: invertersko upravljanje, povrat topline, besplatno hlađenje

Saznajte više

Jedinice za pripremu zraka!

Optimizirana klimatizacija za petrokemijsku industriju

Air handling units

icon_fresh air ventilation_21x21
  • Jedinice za pripremu zraka neprimjetno rade zajedno s rashladnim ili kondenzacijskim jedinicama
  • Stanje zraka za optimiziranje unutar više zona
  • Prilagođeno rješenje za vašu građevinu
  • Osiguranje potpunog nadzora i komfora

Saznajte više