Farmacija

Farmaceutske tvrtke traže preciznu regulaciju temperature, vlažnosti i kvalitete zraka te razvoj laboratorijskih i proizvodnih okruženja. Daikin osigurava svestranost u sustavima za pripremu zraka, grijanje, hlađenje i hlađenje kako bi otpimizirao kvalitetu zraka u više zona. Modularne jedinice mogu se zajednički koristiti u konfiguracijama po narudžbi kako bi se zadovoljili zahtjevi u pogledu upravljanja kvalitetom zraka, temperaturom i vlažnošću u farmaceutskom radu.

Smanjivanje pogonskih troškova

Daikin sustavi za upravljanje unutarnjim okolišem mogu pomoći u smanjivanju pogonskih troškova kao i zahtjeva za održavanje tako što omogućuje upotrebu integriranih tehnologija kojima se maksimalno povećava iskoristivost vaših operacija.

Upravljanje kvalitetom zraka

Daikin visokoučinkovita rješenja za pripremu zraka nude preciznu regulaciju vlažnosti i kvalitete zraka u okviru farmaceutskih operacija. Svaki naručeni sustav sastoji se od modularne kombinacije jedinica za pripremu zraka, koje se potpuno prilagoditi i montirati neposredno na terenu kako bi se najbolje prilagodio potrebama zgrade.

Sustavi s hladnom vodom

Daikin rashladnici vode mogu ponuditi precizno upravljanje temperaturom vode za vrijeme postupaka istraživanja i razvoja, kao i hlađenje farmaceutskih proizvodnih linija te široko upravljanje unutarnjim okolišem u sklopu općeg sustava za upravljanje zgradom.

Hlađenje s visokim stupnjem iskoristivosti

Daikin nudi visokoučinkovite rashladne sustave za farmaceutska okruženja. ZEAS rashladni sustavi prikladni su za široki opseg niskotemperaturnih aplikacija i aplikacija sa smrzavanjem te se mogu spojiti na bilo kuju vrstu rashladnika ili zamrzivača.

Daikin rješenja za pripremu zraka mogu se kombinirati u prilagođenim konfiguracijama u više zona radi zadovoljenja potreba postrojenja i za pripremu zraka.

 

Full solutions range

Daikin nudi najpotpuniji asortiman proizvoda na tržištu tako da možete naći najbolje rješenje sustava za pripremu zraka za upravljanje klimatizacijom koji najbolje odgovara vašim potrebama. Vaš projektant vam može savjetovati kombinaciju rješenja koja najbolje odgovara vašim potrebama. Evo nekih mogućih rješenja:

Jedinice za pripremu zraka!

Optimizirana klimatizacija za farmaciju

Air handling units

icon_fresh air ventilation_21x21
 • Jedinice za pripremu zraka neprimjetno rade zajedno s rashladnim ili kondenzacijskim jedinicama
 • Stanje zraka za optimiziranje unutar više zona
 • Prilagođeno rješenje za vašu građevinu
 • Osiguranje potpunog nadzora i udobnosti

Saznajte više

Rashladnici vode

Nudi potpunu klimatizacije za farmaciju

icon_fresh air ventilation_21x21icon_hot water production_21x21icon_perfect heating and cooling comfort_21x21icon_intelligent control_21x21
 • Rashladnici nude točnu regulaciju temperature industrijskih procesa
 • Široki raspon opcija koje su prilagođene vašim zahtjevima
 • Nadmoćni stupanj iskorištenje energije: invertersko upravljanje, povrat topline, besplatno hlađenje

Saznajte više

ZEAS

Visokoučinkovito rješenje sa niskom i srednjom temperaturom rashladnog sredstva, nudi preciznu kontrolu temperature za hladnjače, komore za smrzavanje, maloprodaju hrane, te bilo koji drugi tip komercijalnog hlađenja.

icon_biddle air curtain_21x21icon_perfect heating and cooling comfort_21x21icon_intelligent control_21x21
 • Niske emisije zvuka – idealno za urbana područja
 • Najširi raspon primjene (Te od -45 °C do +10 °C)
 • Pouzdana VRV tehnologija s inverterskim upravljanjem
 • laka montaža i štedno rješenje sustava
 • Mala tlocrtna površina, kompaktna i potpuno opremljena vanjska jedinica

Saznajte više