Sport i rekreacija

Stvaranje komfornog okruženja za opuštanje umjetnički je rad; gdje je potreban konstantni protok svježeg zraka, uravnotežena vlažnost, velike količine tople vode i dobro upravljanje za grijanje i hlađenje kako bi vama i vašim posjetiteljima u svakom trenutku osigurali toplinsku udobnost. Daikin nudi široki raspon integriranih sustava za upravljanje klimatizacijom koja su prikladna za sve vrste sportova i okruženja za opuštanje, od grijanja kupališta i klimatizacije gimnastičkih dvorana, kina, kazališta, muzeja te najvećih izložbenih sredstava.

Energetski učinkovita tehnologija

Na temelju iznimno učinkovite i obnovljive tehnologije dizalica topline, Daikin sustavi za grijanje, hlađenje, ventilaciju prostora za opuštanje i za toplu vodu stvorit će svježe i komforno unutarnje okruženje za posjetitelje, uz istodobno osiguranje velikih ušteda na pogonskim troškovima i potrošnji električne energije.

Integrirani povrat topline

Daikin energetski učinkoviti sustavi dizalice topline mogu osigurati povrat topline iz područja na kojima je potrebno hlađenje, radi prethodnog zagrijavanja dobavnog svježeg zraka, osigurati jeftinu toplu vodu ili grijanje za druge zone unutar zgrade, kao što su svlačionice, kupališni prostori ili uredi.

Kompaktna montaža

Diskretne unutarnje jedinice i minimalni zahtjevi postrojenja nude montažu s uštedom na prostoru, dok se vanjske Daikin jedinice s niskom bukom odlikuju malom tlocrtnom površinom, što ih čini idealnima za gusto naseljena i izgrađena područja.

Daikin nudi najširi raspon rješenja za sve vrste prostora za sport i opuštanje: arene, kupališta, klizališta, kino dvorane i izložbeni centri.

 

Full solutions range

Puni opseg rješenja
Daikin nudi kompletan asortiman proizvoda za izgradnju potpuno integriranog sustava s optimiziranom energetskom učinkovitošću. Vaš projektant će vam savjetovati rješenja koja su najbolja za vaš sportski prostor ili okruženje za opuštanje. Evo nekih mogućih rješenja:

Vodeni sustavi

Ultimativna snaga, rješenje izrađeno po mjeri za mala i velike centre za opuštanje.

icon_fresh air ventilation_21x21icon_hot water production_21x21icon_perfect heating and cooling comfort_21x21icon_intelligent control_21x21
 • Kapacitet, učinkovitost i razine buke koje su prilagođene vašim preciznim zahtjevima
 • Široki asortiman opcija i pribora
 • Napredne inovacije u energetskoj učinkovitosti (inverterska tehnologija, povrat topline, besplatno hlađenje)
 • Kompatibilno s našim ventilokonvektorima

Saznajte više

VRV

Potpuno integrirano, učinkovito i upravljivo rješenje za srednje i velike centre za opuštanje.

icon_fresh air ventilation_21x21icon_biddle air curtain_21x21icon_hot water production_21x21icon_perfect heating and cooling comfort_21x21icon_intelligent control_21x21
 • Integriran povrat topline smanjuje pogonske troškove i CO2 emisije
 • Zonsko upravljanje radi maksimalne učinkovitosti
 • Pojedinačno upravljanje komforom, od zone do zone
 • Mogućnost povezivanja sa zračnom zavjesom Biddle Air
 • Mogućnost povezivanja s modulom za toplu vodu u kućanstvu
 • Integrira se u kompletni sustav za upravljanje zgradom

Saznajte više

Daikin Altherma Flex

Optimizirano rješenje za grijanje i pripremu potrošne tople vode, za centre za odmor koji zahtjevaju puno potrošne tople vode, te velike kapacitete za grijanje i hlađenje.

icon_hot water production_21x21icon_perfect heating and cooling comfort_21x21icon_intelligent control_21x21
 • Visoka snaga i učinkovitost grijanja, čak i pri niskim temperaturama okruženja
 • Protočna topla voda do 75 °C bez električnih grijača
 • Smanjeni troškovi rada
 • Prilagodljiva montaža

Saznajte više