Za vaš dom

Riješenja za vaš dom:
Niskotemperaturna monoblok Daikin Altherma
Split i multi split jedinice
Niskotemperaturna split Daikin Altherma
Bivalentni sustav
Visokotemperaturna split Daikin Altherma
Pročišćavanje zraka
Pročišćivači zraka sa Streamer tehnologijom
Ventilacija – Ururu Sarara


Niskotemperaturna monoblok Daikin Altherma

Uštedite na prostoru i energiji pomoću niskotemperaturne monoblok Daikin Altherme

Niskotemperaturna monoblok Daikin Altherma predstavlja učinkovitu opciju koja štedi prostor jer sa stoji se od jedne vanjske jedinice gdje unutarnje jedinice nisu potrebne. Sve što vam unutra treba je kućanski spremnik za toplu vodu. Osim što osigurava kompletno grijanje, hlađenje i opskrbu toplom vodom za kućanstvo, sustav odlikuje izvrstan stupanj energetske učinkovitosti.
fyh_solution_daikin-altherma-lt monobloc

Svestrani sustav koji odgovara vašim zamislima

Budući da je idealan je za obnove objekata visokih toplinskih učinkovitosti ili za nove kuće, niskotemperaturna monobok Daikin Altherma može se lako prilagoditi konfiguriraciji sustava podnog grijanja, niskotemperaturnim radijatorima i ventilokonvektorima. Na taj način možete izgraditi univerzalni, sustav za grijanje s niskom porošnjom energije, optimalnim tehničkim karakteristikama i minimalnim pogonskim troškovima.

Jednostavna montaža i održavanje

Vanjska jedinica se lako montira, jer se hidraulički dijelovi nalaze se u kompletu te je jedinio potrebno obaviti spajanje cijevi za vodu koje povezuju vanjsku jedinicu s unutarnjim krugom za grijanje. Stoga nije potrebno nikakvo rukovanje rashladnim sredstvom. Održavanje je jednostavno, a zahvaljujući zaštiti vanjske jedinice od smrzavanja zajamčen je rad pri niskim temperaturama okoline.


Split i multi split jedinice

Daikinovi split i multi split sustavi

Visoko učinkoviti Daikin split i multi split klimatizacijski sustavi osiguravaju nadmoćne tehničke karakteristike uz optimiziranje energetske učinkovitosti te niske emisije CO2 i troškove energije.

Daikinovi split klimatizacijski sustavi

Idealno za jednu prostoriju

 • Razdvojeni uređaj za klimatizaciju može se spojiti na jednu vanjsku jedinicu, tvoreći na taj način ‘par’

Daikin multi split klimatizacijski sustavi

Idealno za više prostorija, s pojedinačnim upravljanjem za svaku unutarnju jedinicu

 • Jedna vanjska jedinica može opskrbljivati do devet unutarnjih jedinica
 • Kombinirajte devet različitih stilova i veličina jedinice u svakoj prostoriji i stvorite savršeno rješenje za vaš dom
fyh_solution_split multisplit

Prilagodljiva montaža

Daikin split i multi split uređaji prikladni su za novogradnje i za projekte obnove. Za kompaktne vanjske jedinice nije potreban dodatni prostor jer je sustav modularne izvedbe, što omogućuje naknadno dodavanje jedinica. Čak se može koristiti bakreni cjevovod kao zamjena pri zamjeni rashladnih sustava s R-22.

Nagrađivane unutarnje jedinice

Daikin unutarnje jedinice dolaze s nagrađivanim dizajnom koji se savršeno uklapa u domove s modernim interijerima. Široki opseg zidnih, podnih i skrivenih jedinica za spuštene stropove koji su prikladni za svaki prostor.

Niskotemperaturna split Daikin Altherma

Uštedite na prostoru i energiji pomoću niskotemperaturne Daikin split Altherme

Nova niskotemperaturna split Daikin Altherma predstavlja inovativno rješenje izvedeno za postizanje najboljih rezultata u kontroli parametara unutarnjeg okoliša. Budući da je idealna za energetski učinkovite ili nove kuće, niskotemperaturna split Daikin Altherma može se lako prilagoditi konfiguraciji sustava podnog grijanja, niskotemperatrunim radijatorima i ventilokonvektorima. Na taj način stvarate raznovrsne sustave za grijanje s niskim utroškom energije, s pametnom regulacijom sobne temperature i intuitivnim upravljanjem.

 

Najbolji sezonski stupnjevi korisnosti

Niskotemperatruna split Daikin Altherma daje najviše uštede u troškovima pogona ostvarivanjem najboljih sezonih stupnjeva učinkovitosti u zadanom rasponu temperatura.

Jednostavna montaža i održavanje

Niskotemperaturna split Daikin Altherma zapravo je dizalica topline koja odgovara svim klimatskim uvjetima. Kompaktna vanjska jedinica građena je tako do podnosi teške zimske uvjete rada i lako se montira i servisira jer svi hidraulični dijelovi nalaze se na unutarnjoj jedinici.

Savršeno za nove građevine

Niskotemperaturna split Daikin Altherma odličan je izbor za nove građevine i kuće s niskom potrošnjom energije. Sustav se izrađuje po narudžbi za vrlo niska toplinska opterećenja i iz jednog sustava dobije se grijanje, hlađenje i topla voda za kućanstvo te je sustav u stanju podnijeti najteže zimske uvjete rada.

Integrirana unutarnja jedinica

Integrirana unutarnja jedinica nudi najbolji sustav za pripremu tople vode u kućanstvu te je za njegovu montažu u kućanstvu potreban vrlo mali prostor. Uz minimalnu ulaznu električnu snagu, sustav kntinuirano opskrbljuje kućanstvo toplom vodom.

Novo korisničko sučelje

Niskotemperaturna split Daikin Altherma također se odlikuje novim korisničkim sučeljem, s visokom funkcionalnosti, no još uvijek je jednostavan za korištenje i brzo puštanje u pogon. Postavke se također mogu uz pomoć računala pripremiti i učitati i ono tada daje povratnu informaciju o radnim uvjetima i potrošnji energije u instalaciji.

Jednostavna montaža i održavanje

Niskotemperaturna split Daikin Altherma zapravo je dizalica topline koja odgovara svim klimatskim uvjetima. kompaktna vanjska jedinica građena je tako do podnosi teške zimske uvjete rada i lako se montira i servisira jer svi hidraulični dijelovi nalaze se na unutarnjoj jedinici.

 


Bivalentni sustav

Želite li dom koji štedi energiju?

Bivalentni sustav idealan je ukoliko želite smanjiti pogonske troškove i povećati iskoristivost postojećeg sustava grijanja bez zamjene bojlera.

Sada je lakše imati dom koji štedi energiju: zajedničkim korištenjem postojećeg bojlera na fosilna goriva s dizalicom topline koja koristi obnovljivi izvor energije smanjit ćete račune za potrošnju energije.

Stvorite dom koji štedi energiju uz pomoć Daikin Altherma

Nema potreba za zamjenom vašeg sustava grijanja: jednostavno dodajte novu dizalicu topline postojećem bojleru, time ćete stvoriti dom koji štedi energiju.
Dizalica topline Daikin Altherma osigurava veću iskoristivost i smanjuje potrošnju energije cijelog sustava, pružajući vam dom koji štedi energiju uz manje gnjavaže nego pri zamjeni cijelog sustava.

fyh_solution_bivalent_energy saving home

 


Visokotemperaturna split Daikin Altherma

Daikin jedinstveni visokotemperaturni split sustav predstavlja lak način za zamjenu postojećeg bojlera radi izgradnje puno učinkovitijeg sustava grijanja koji koristi obnovljivi izvor energije.

fyh_solution_daikin-altherma-ht_intro

Zamijenite bojler na lak način

Visokotemperaturna split Daikin Altherma osigurava jednostavnu zamjenu bojlera jer omogućuje više temperature vode od tradicionalnih sustava, uz istodobno manji utrošak energije.

Zadržite postojeće radijatore i cijevi

Visokotemperaturna split Daikin Altherma osigurava temperature polaza vode do 80°C bez dodatnih električnih grijača. Zbog toga je idealno rješenje, jer se ne moraju mijenjati  standardni radijatori i spojne cijevi.

Pročišćavanje zraka

Daikin kućni pročištači zraka koristi najnoviju tehnologiju za odstranjivanje štetnih tvari iz zraka. On poboljšava kvalitetu unutarnjeg zraka i stvara zdravije okruženje u vašem domu.

Pročišćivanjem zraka čuva se zdravlje

Daikin pročistači zraka visoko su učinkoviti kod odstranjivanja onečišćenja, alergena, bakterija i virusa iz zraka, što pomaže stvaranju zdravijeg kućnog okruženja kojim se štiti zdravlje i dobrobit vaše obitelji, kao i olakšano disanje za osobe koje pate od alergije i astme.

Asortiman cjelovitih rješenja

Pročišćivači zraka sa Streamer tehnologijom

Pročišćavaju zrak radi čišćeg, zdravijeg okruženja.

Streamer technology air purifier

 • Snažno pročišćavanje zraka ‘streamer tehnologijom’
 • Odstranjuje štetne čestice, prašinu, neugodne mirise, bakterije i alergene
 • Veliki protok zraka od 420 m³/h u turbo načinu rada
 • Vrlo tih rad na 16 dB(A)2 u tihom načinu rada
 • Atestirano u British Allergy Foundation obzirom na higijenu ulaznog zraka
 • Lagan i kompaktan
 • Prenosivost s ravnom pločom koja se lako čisti

Saznajte više

Pročišćivač zraka Ururu

Pročišćavanje i ovlaživanje zraka u jednom kompletu

Ururu air purifier

 • Jedinica sadrži spremnik s 4 litre vode tako da nije potreban zasebni dovod vode
 • Snažno pročišćavanje zraka s velikim protokom zraka od 450 m³/h u turbo načinu rada
 • Vrlo tihi rad na 17 dB(A) u tihom načinu rada
 • Atestirano u TÜV NORD Testing Laboratory obzirom na higijenu unutarnjeg zraka
 • Lagan i kompaktan
 • Ravna ploča koja se lako čisti

Saznajte više


Pročišćivači zraka sa Streamer tehnologijom

Čisti zrak – Daikin vodi briku

Životni zrak koji udišemo može sadržavati nevidljive čestice koje su štetne za zdravlje. Zbog toga se Daikin pročišćivači zraka smatraju ulaganjem u vašu dobrobit.

Onečišćenja se događaju i u unutarnjem zraku!

Današnje građevine dobro se izoliraju radi naše udobnosti, međutim, često je izmjena unutarnjeg i vanjskog zraka smanjena. Posljedica toga je da će zrak koji udišemo u zatvorenom prostoru biti zagađeniji od vanjskog zraka.

Zrak sadrži brojne nadražljivce

Kao i s bakterijama i virusima, zrak u uobičajenom kućnom ili poslovnom okruženju može biti onečišćen nadražljivcima poput peluda, prašine, duhanskog dima i životinjske dlake što može izazvati nelagodu i čak jake alergijske reakcije.

Snažno pročišćavanje zraka

Daikin MC70L sustav za pročišćavanje koristi Streamer tehnologiju, sa svojim snažnim sustavom za filtriranje, kako bi odstranio potencijalno štetne tvari i neutralizirao neugodne mirise, čime se štiti zdravlje i povećava udobnost disanja za osobe koje pate od astme i alergije.


Ventilacija – Ururu Sarara

Daikin Ururu Sarara jedinstvena je mono split dizalica topline, koja može grijati i hladiti, ovlaživati i odvlaživativlagu, ventilirati i pročišćavati unutarnji zrak – i sve to istodobno. Cijeli asortiman ima naljepnicu energetskog A razreda i on osigurava iznimno visoki stupanj energetske učinkovitosti, koji postiže COP veći od 5.

Rješenje kompletnog sustava toplinske ugodnosti

Ururu Sarara nudi kompletni sustav za grijanje i hlađenje, koji osigurava povoljne parametre toplinske ugodnosti i zimi i ljeti.

Ururu Sarara:

 • osigurava ovlaživanje i odvlaživanje u jednom sustavu
 • Dovodi svježi klimatizirani zrak u prostoriju
 • Povećava kvalitetu unutarnjeg zraka
 • Učinkovitost osigurava inverterskom tehnologijom

Ovlaživanje, čak i za vrijeme grijanja

Japanska riječ za ovlaživanje je ‘Ururu’. Za ovlaživanje nije potreban spremnik s vodom.  Vlaga se apsorbira na vanjskoj jedinici i usmjerava na unutarnju gdje se ravnomjerno raspodjeljuje po cijeloj prostoriji. Ovlaživanjem će se spriječiti sušenje grla ili sušenje kože, kao i subjektivni osjećaj veće topline, čak i pri nižim temperaturama – na taj način se smanjuje potreba za grijanjem i potrošnja energije.
fyh_solution_ururusarara_humidification

Uklanjanje vlažnosti bez gubitka topline

Uklanjanje vlažnosti ili na japanskom ‘Sarara’, smanjuje vlažnost unutarnjeg zraka bez utjecaja na sobnu temperaturu, miješanjem hladnog, suhog i toplog zraka. Dakle, nema više vrućih i zaparenih prostorija!
fyh_solution_ururusarara_dehumidification

Povećava kvalitetu unutarnjeg zraka

Daikin tehnologija flash streamera odstranjuje ispušne plinove i neugodne mirise kroz vanjsku jedinicu. Unutarnja jedinica iz zraka odstranjuje prašinu, pelud, dim cigarete i neugodne mirise od kuhanja, kao što vrši i razlaganje virusa i plijesni.

Ventilacija svježim zrakom u vašem domu

Svježi i klimatizirani zrak dovodi se u prostoriju bez stvaranja hladnog propuha ili gubitka topline jer je temperatura zraka na dovodu dovedena na željenu razinu.

Grijanje i hlađenje

Ururu Sarara ne nudi samo hlađenje u ljetnom periodu, već također osigurava i ugodnu toplinu zimi.
Unutarnje zidne jedinice mogu se koristiti za primjenu u paru, s jednom unutarnjom jedinicom povezanom na vanjsku jedinicu.

Izvedba i tehnološka kvaliteta

Ururu Sarara dobitnik je priznate nagrade ‘Good Design Award’, (Nagrada za dobar dizajn) jedinstveni kriterij za ocjenu industrijskog dizajna u Japanu.